top of page

Kuidas on eneseteadlikkus seotud tulemustega?




Meil paljudel on seatud tööalased eesmärgid. Nende täitmist ootab, kas meie tööandja või oleme ise endale need seadnud, et areneda, tööst rõõmu tunda, töökohta hoida või enam raha teenida. Enamasti puudutab mu postitus müügiinimesi ja ka juhte. Kuid muidugi võib sellest vaatest kasu olla ka teistele professionaalidele.



Kui meile antakse eesmärk, siis mis tavaliselt juhtub on see, et me hakkame kohe genereerima KUIDAS? Kuidas ma selle saavutan? Hakkame hooga strateegiat looma. Teeme eesmärgi mälutavamaks ehk tükekdame ta ära vôi hakkame taustal hoopis tegevusi eesmärgistama. See on kõik tore, aga kas sa oled vahel tundnud, et jube raske on? 



Tead millest see tulla võib?



Sest see KUIDAS EESMÄRK SAAVUTADA ehk strateegia on tegelikult kolmandal kohal. Enne seda, kui hakata strateegiat looma, on number üks hoopis ennast vaadelda ja saada endast teadlikuks ehk alusta enda hoiakust. Mis tundeid see sinus tekitab? Kas ja kui palju sa tegelikult soovid sellest eesmärgist täita? Mida see sulle loob? Ehk sinu väärtuste mõju tulemusele.



Number kaks: uuri oma lugu seal taga ehk sinu uskumuste mõju tulemustele. Mis on see sinu lugu enne kui asud tulemusi looma. Kui su lugu räägib, et see ei ole võimalik, siis see loobki reaalsust su tulemustele. Sa ei tunne võimalusi ära, sisegi kui nad ise su uksele koputavad.



Ehk siis: 


1. Hoiak


2. Sinu lugu, uskumus seal taga


3. Kuidas? Strateegia



Ei ole vaja "maletada" tulemustega ehk ei ole vaja sättida niisama nuppe mänguplatsile ja proovida, kellegi loodud skripte korrutada ning ei ole vaja mingi maski taha pugeda ja hambad ristis tulemusi ponnistada. 



Tõsta eneseteadlikkust ja loo ühendus enda tulemustega ja tead, milline lust see siis on? Kasvab tahe, inspiratsioon ja sul on mugavalt hoopis võimalik see eesmärk jõudsalt ületada, kui teed just selliselt kolme sammuga: hoiak -> uskumus -> strateegia.



Kui endal on usku vähe, siis kaasa coach oma tulemuste loomiseks. Tema abiga saad uurida oma hoiakut ja uskumusi. Kui su juht on coachiva stiili kasutaja, oled sa müügiinimese ja ka müügijuhina väga heas kohas. Selliselt koostöös ja usalduses on tulemusi juba palju, palju lihtsam luua. 



Selle vaate müügile, juhtimisele käivitas minus üks Tony Robbinsi koolitus ja see töötab ... päriselt. Olen seda kogenud nii ise, enda töötajatega juhi rollis olles, kui ka coachina müügiinimesi ja juhte toetades. Koolitan sellist müügile lähenemist koos coachiva stiili rakendamisest müügiprotsessi. Siis saab sellest hoopis kliendi lojaalsust kasvatav ostujuhtimine. Meil ei ole vaja kliente closida vaid meil on vaja kliente avada. 



Tekkis huvi, räägime lähemalt, võta minuga ühendust!

Comments


Tiina Tohver.jpg

Tere, mina olen Tiina!

Jagan oma postitustes  praktilisi nõuandeid ja nippe coachingust, meid piiravatest uskumustest ja nende muutmisest ning coachivast juhtimisest. 

Postituste arhiiv

Tags

No tags yet.
bottom of page